Ingredients:
- Un litre de llet sencera
- Sis rovells d'ou
- 200 grams de sucre
- Una pell de llimona
- Una pell de taronja
- Una branca de canyella
- 45 grams de farina de blat de moro
- Sucre
Utensilis:
- Un cassó gran
- Un bol de vidre mitjà
- Un batedor
- Un bufador d’aire calent
- Sis cassoletes de terrissa de mida de postres
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre amb un raig de llet freda, hi barregem: els rovells d'ou i la farina fins que està ben barrejada.
A part, en un cassó gran hi posem: la pell de taronja, la pell de llimona, la branca de canyella, la llet sencera i els 200 grams de sucre.
Ho posem a foc baix i anem remenant amb el batedor manual.
Quan veiem que la llet ja vol arrencar el bull, afegim la barreja dels ous amb la farina de blat de moro i seguim remenant, fins que veiem que espesseix.
Ho retirem del foc, i anem omplint les cassoletes fins a dalt del tot amb la crema.
Ho deixem refredar damunt el taulell de la cuina, i tot seguit les introduïm a la nevera fins el moment de servir a taula. En el moment de servir, les enfarinem amb sucre pel damunt i amb l'ajut del bufador les cremem i ja les podrem servir a taula acompanyades de qualsevol tipus de galeta que ens agradi.
Temps d’elaboració 40 min.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada