diumenge, 5 de juny del 2016

Ja arriba l’estiu!

A la fi arriba l’estiu, tan esperat sobretot pels alumnes, s’acaben les classes i cadascú se’n va o a la piscina o al mar, amb els amics, al casal d’estiu, a les colònies o a qualsevol bon lloc de viatge.
Nosaltres personalment hem optat per fer un viatge entre una i dues setmanes fora de Catalunya, per exemple a gaudir dels Camps Elisis a París, al mercat de Campdem a Londres o a qualsevol Biergarten de Munich.
També hem pensat en anar-nos de colònies uns dies a Arenys de Mar, on s’organitza un casal de dansa molt divertit i profitós.
Una altra opció, és passar unes setmanes a Cadaqués al nord de la Costa Brava, visitar la casa de Dalí i navegar en veler fins a Roses o passar uns dies a Port de la Selva.
També hem de dir, que per passar un bon estiu, no cal anar-se’n a cap lloc, però si no tens problemes econòmics, et recomanem altres llocs com Galicia, que té unes platges molt maques, t’aconsellem que agafis un vaixell a Vigo que et portarà a les Illes Cies, són unes illes d’aspecte caribeny i d’aigua transparent, t’encantarà.
Per acabar-ho de rematar et recomanem Fuerteventura, la seva costa i el paisatge és impressionant i si vols passejar i relaxar-te, hi has d’anar, et semblarà que estàs molt lluny de casa!!  
Malgrat tot, els alumnes de tercer ja tenim una sortida garantida, ens n’anem a Sant Antoni de Calonge, a fer unes activitats esportives a la platja voleibol, futbol platja, curses de natació...
I per finalitzar aquest article us desitgem un molt bon estiu i desitgem de bon cor que no hagueu d’estudiar gaire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada