dissabte, 4 de juny del 2016

Les noves samarretes del FC Barcelona

Han sortit els nous dissenys de les noves samarretes del Barça i ja hi ha molta polèmica al respecte.
La primera equipació és amb els colors de sempre i recuperant el sentit vertical de les franges, el problema és que les ratlles centrals són amples i a mesura que s’allunyen del centre, es fan més estretes. Hi ha opinions de tota mena, però d’entrada no ha tingut molt bona rebuda pel seguidor culé.
La segona samarreta és de color verd clar, és tota llisa, com cada any i també li han afegit quatre ratlles blau-grana als laterals de les espatlles.
I per últim la tercera equipació, és a dir amb la que jugaran la UEFA Champions League. És tota llisa, de color lila i també hi té unes franges a les espatlles, en aquest cas de color carbassa florescent.
El patrocinador que sortia al centre de la samarreta (QATAR AIRWAYS) ja no hi és. En aquest aspecte també hi ha molt interès pels seguidors en comprar-se la samarreta ara, sense el patrocini, a esperar-se que el decideixin i l’estampin enmig, com cada any.
El que sí que sabem és que la samarreta del 2016 l’han rebaixat, i actualment es pot adquirir per sota dels 60€..
Malgrat tot,  aquesta nova samarreta és només un projecte, és a dir, no és del tot definitiva. Aquesta informació ens la va avançar Mundo Deportivo fa prop de tres mesos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada