dilluns, 13 de juny del 2016

Perquè som huMANS formem part del Projecte les Gegantes amb TU!

Com a Projecte de Recerca de 4t d'ESO, un grup d'alumnes i la professora i coordinadora CASE de l'institut, l'Àurea Notario, han treballat de valent en l'organització de la I Jornada Esportiva Solidària del proper 20 de juny. El Projecte solidari escollit per l'alumnat ha sigut Les Gegantes amb TU! Volem compartir amb vosaltres el LEMA, la IMATGE i el MANIFEST del Projecte solidari!

També, volem agrair la participació de l'AMPA en el Projecte! Sempre al costat de l'institut!

Esperem, de tot cor, que la Jornada del 20 de juny sigui tot un èxit!

"Perquè som huMANS formem part del Projecte les Gegantes amb TU!"
Disseny del professor Jordi Cluselles
Manifest

Avui venim a parlar d'una cosa molt propera com és el càncer. De ben segur que tots coneixeu algú que n'ha patit o n'està patint.

El càncer és una malaltia que fa por, consumeix qui el pateix i arrossega també els familiars i tot el seu entorn perquè crea un sentiment d'impotència i desesperança, i també perquè ens fa creure que tot està perdut. I diem que “ens fa creure” perquè darrera de cada persona i del què està patint, s'amaga un esperit lluitador, amb ganes de viure i de tirar endavant amb tot, sense excuses, sense mirar enrere.

Aquest esperit i aquestes ganes de viure estan representats per les “Gegantes amb tu”, una organització que combat amb les dones el càncer de mama i que també lluita per aconseguir el propòsit de conscienciar la gent com vosaltres i nosaltres la importància de preveure aquesta malaltia terrible, fent-ne recerca per tal de trobar-ne la cura, o si més no, alguna solució.

Per això estem avui aquí, per enviar-vos aquest missatge d'ajut i per trobar el finançament necessari per a celebrar les Jornades Esportives del 20 de juny, on vendrem samarretes i intentarem obtenir uns beneficis que serveixin per invertir, a l'Hospital de la Vall d'Hebron, en aquest projecte de “Les Gegantes amb tu”.

Alumnat de 4t d'ESO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada