dilluns, 18 de maig del 2015

Entrevista a Anna Navarro, de 2n de BAT

L’Anna Navarro ha guanyat el premi de la Societat Catalana de Química, i li van donar un accèsit. Ara podrà fer una estada científica durant l’estiu a qualsevol universitat catalana amb uns diners assignats.
Va fer un treball de recerca sobre la síntesi d’un anticoagulant. Va haver de fer diferents proves que consistien en analitzar un anticoagulant que és un medicament perquè la sang no coaguli tant. Al treball hi desenvolupa el tema de la sang, la coagulació i com interaccionen els medicaments dins de nosaltres. Llavors al laboratori va haver d’analitzar-ho. Ho va fer a l’institut amb ajuda de la professora Eva Rodriguez que era la seva tutora del treball de recerca i amb ajuda d’ unes pautes que li va proporcionar la seva tieta, que és química. Com a l’ estiu no li va acabar de sortir bé tota la part pràctica, ho va haver de fer el setembre.
 Diu que tot el treball que ha fet ha valgut la pena ja que sempre reconforta que algú valori la teva feina i ara tindrà l’oportunitat de fer una estada científica.

Gràcies i felicitats Anna!

Ella és l'Anna, feliciteu-la si la veieu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada