dilluns, 2 de maig del 2016

La policia busca un motorista que va fugir després d’atropellar una nena.

La Policia Local de Sevilla ha posat en marxa un operatiu de recerca per localitzar un motorista que ha  fugit després d'atropellar una menor de tres anys quan creuava un pas de vianants acompanyada de la seva àvia al carrer de Muntanya Carmel, al barri sevillà de Los Remedios.
Segons ha informat l'Ajuntament de Sevilla, els agents de la Policia Local continuen recollint informació per intentar localitzar aquest home. L'atropellament s'ha produït cap a les 19.30 hores al carrer Muntanya Carmelo. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Local i una ambulància, que va traslladar la menor a l'Hospital Verge del Rocío amb ferides de consideració.

Segons els testimonis recollits per la Policia Local, el motorista anava amb un casc negre en una moto del mateix color i amb matrícula groga, es tracta d'un vehicle de petita cilindrada i diuen que la moto portava un calaix per repartiment a domicili. . A més, els testimonis informen es tracta d'un home d'aspecte corpulent i edat mitjana. La Policia Local demana a la ciutadania la màxima col·laboració per trobar al causant de l'atropellament.

Jugarse la vida por 300 euros
http://www.hoy.es/20100105/badajoz/jugarse-vida-euros-20100105.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada