divendres, 19 de febrer del 2016

Comiat i valoració de la Revista

A revista, creiem que hem après moltes coses. Sobretot pel que fa a escriure una notícia, perquè quan vam començar l’optativa no en sabíem res. A l’aula hi ha hagut molt bon ambient, però l’única llàstima han esrtat els ordinadors, que no ens van permetre treballar tan bé com haguéssim volgut, són vells. A més, cada dia hem d’anar a buscar-los per buscar informació a les revistes o als diaris, i això tallava una mica la dinàmica de la classe però en els altres aspectes era una classe activa.

El nostre grup (som la Mariona i l’Ainhoa) podríem haver treballat una mica més però sempre vam lliurar tota la feina quan tocava: notícies, alguna entrevista, un petit reportatge i algun article d’opinió.

El que més costa, és treballar a les vuit del matí ja que no estàvem del tot desperts per escriure i treballar i costa una mica més començar. 
La veritat és que ens ha agradat molt aquesta optativa perquè no teníem un ritme marcat de feina, no era una matèria rutinària.

Mariona i Ainhoa


_________________



La nostra valoració de l’optativa de revista: Ha sigut molt divertida. Ens ha agradat molt. Fèiem la feina. Fer els articles era molt divertit, perquè amb els ordinadors sense tecles o sense internet van tan malament que ens havíem d’inventar recursos per fer funcionar aquestes “màquines”. El millor de l’optativa ha sigut el professor, i els nusos que l’Arnau Portella intentava fer per plegar els carregadors dels ordinadors. 

Gerard, Jaume i Juan


_________________



En aquesta optativa, Revista, ens ho hem passat molt bé.


Hem après a buscar informació a partir d’internet i diferents diaris digitals, també hem après a dividir-nos la feina i treballar en equip.

Els articles que hem fet ens han agradat molt, però també hem de dir que l’única pel·lícula que ens ha passat el professor (Primera Plana), ha sigut una mica avorrida ja que és molt antiga (1974) i es fa molt pesada.

Tot i així, el balanç és positiu, i el professor ha estat molt divertit i irònic.

Isaac, Pol i Oriol

_________________


Creiem que l’optativa de revista,  ha estat una gran oportunitat per  aprendre que al món, passen moltes coses interessants cada dia, en política, societat, curiositats, esports i d’altres aspectes els quals no ens importaven gaire (la veritat). Creiem que als 14 anys, ens hauríem de començar a interessar, creiem que és important saber el que passa ara per saber què ens espera en el futur. A més, a revista també hem après que hi ha moltes maneres d’opinar.


En conclusió, és la millor optativa de l’INS

Lucia Salas i Laura Carbonell 

_________________

L’optativa de revista és molt entretinguda i ens ho hem passat molt bé. Tot i que a primera vista pugui semblar repetitiva, mai és el mateix, perquè sempre hi ha noves notícies interessants per escriure. 

Per tant, si t’agrada estar informat del que passa cada dia, se't dóna bé escriure i t’agrada estudiar alguna cosa relacionada amb el periodisme, aquesta és la teva optativa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada