diumenge, 13 de desembre del 2015

La novel·la “La Pell Freda” es trasllada al cinema

La novel·la "La pell freda", de l'escriptor català Albert Sánchez Piñol, es transformarà en audiovisual. El cineasta David Slade, conegut per pel·lícules com "30 días de oscuridad" o "Hard Candy", portarà al cinema aquesta obra literària. La pel·lícula es dirà "Cold Skin" en versió original, i es començarà a rodar a l'abril o al maig de l'any vinent, segons la productora Kanzaman. L'adaptació de la novel·la anirà a càrrec de Jesús Olmo, coguionista de "28 semanas después".

El que encara no s'ha decidit és qui interpretarà el paper de protagonista, Kollege, un antic membre de l'IRA que decideix fugir de la societat per fer d'oficial atmosfèric en una illa perduda enmig de l'oceà Atlàntic i assetjada per uns éssers monstruosos que ell anomena granotots. 

La novel·la "La pell freda", de l'antropòleg i escriptor barceloní Albert Sánchez Piñol, ha estat traduïda a 26 idiomes. El pressupost de la pel·lícula serà d'uns 30 milions de dòlars.

Com a alumnes de tercer, que ens hem de llegir aquest llibre, creiem que la pel·lícula es fa tard, ja que si hagués sortit abans ens podríem haver estalviat unes quantes nits de lectura fins a acabar adormits amb la cara dins el llibre. Això ja ens va passar amb el Mecanoscrit del segon origen, que després de llegir-lo, va sortir la pel·lícula any després.

Per tant, si voleu fer alguna pel·lícula, abans comenteu-ho amb els professors de tercer, i la feu sobre algun dels nostres llibres, ens fareu un gran favor.




Es mostra image1.JPG.
Es mostra image1.JPG.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada