dimarts, 24 de novembre del 2015

Activitats esportives curioses

RED BULL RAMPAGE

És un esport de bibicleta i està considerat un esport extrem. Consisteix en baixar per penyasegats tipus Gran Cañón del Colorado, buscant les traçades més difícils i espectaculars. Les bicicletes que fan servir estan molt ben equipades, ja que porten una doble suspensió i uns pneumàtics que s’agafen molt. L'Andreu Lacondeguy, de Llinars del Vallès, és un dels millors pilots d'aquest esport poc conegut al nostre país.




FIERLJEEPPEN

És una activitat que la van inventar els grangers holandesos quan intentaven passar d’un camp a l’altre travessant un canal d’aigua. Per no mullar-se saltaven el canal fent servir un pal. Actualment s’ha convertit en un esport de precisió molt divertit, fent servir una perxa per saltar el canal i arribar el més lluny possible. El rècord està en 21.51m.



RED BULL AUTOS LOCOS

És una cursa de vehicles molt originals que s’han construït de manera casolana, i sense motor. Cada pilot ha de ser el més creatiu possible i dissenyar el seu vehicle tenint en compte la normativa (no superar els 1.8 m d’amplada, els 3.65 m de llargada i els 2.13 m d’alçada, i no pesar més de 79.80 Kg). Després l’haurà de conduir a la màxima velocitat per una baixada amb força pendent i corbes, plena d’obstacles i salts. Els jutges puntuen tres aspectes: originalitat, rapidesa i disfressa del pilot.


Redactor: Pau Plans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada