dimarts, 6 d’octubre del 2015

NOU espai: BIBLIOTECA @insvilamajor.cat

Benvolgudes famílies,


Aquest any tenim un nou espai per a la biblioteca escolar de l'INS VILAMAJOR. Un espai per a l'estudi personal i la formació escolar des del qual es pretén incentivar el gust per la lectura i que, al mateix temps, ha de permetre als alumnes dur a terme les tasques de documentació necessàries pels treballs que es demanen al llarg de la secundària.

Per tal que això sigui possible, des de l'assignatura optativa de 3r d' ESO, estem adequant l'espai per al seu ús.

Una de les tasques principals és endreçar els llibres, que ja estan catalogats, segons els codis corresponents a la Classificació Decimal Universal (CDU). Ben aviat, estaran tots endreçats i podrà iniciar-se el servei de préstec.

D'altra banda, hem estat seleccionant els treballs de recerca emmagatzemats, perquè resultin una eina de consulta útil i dinàmica. Així mateix, hem produït els cartells informatius sobre l'horari i la normativa de la biblioteca i estem preparant les etiquetes de les diferents àrees de coneixement per penjar-les a les prestatgeries i facilitar als usuaris la cerca de llibres.

Un cop tinguem l'espai condicionat per a funcionar amb normalitat, llegirem, prepararem ressenyes, tràilers, taules rodones i altres activitats per recomanar les lectures que anem fent, amb l'objectiu de dinamitzar l'espai i engrescar la resta d'alumnes a llegir i a fer ús d'aquest nou espai, que és tot un privilegi.


Alumnat de 3r d'ESO de l'optativa de Biblioteca.

 

Biblioteca@insvilamajor.cat

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada