dissabte, 31 d’octubre del 2015

Cristiano Ronaldo cobra 20 milions d’euros per no aparèixer en una pel•lícula

El jugador portuguès cobrarà 20 milions d’euros en concepte d’indemnització per no interpretar un petit paper a la pel·lícula “El manipulador”, que dirigeix Martin Scorsese (El llop de Wall Street, L’aviador, Taxi driver...). Aquest és l’acord al que han arribat els advocats del davanter i la productora de la pel·lícula, després que el productor Alessandro Proto vetés la presència de Cristiano al film.

“Cristiano Ronaldo és un gran jugador, però això no significa que sigui el rei del món. Martin Scorsese està d’ acord amb mi. Cristiano Ronaldo no serà part del càsting de la pel·lícula” ha comunicat l’empresari italià, que ha volgut donar per tancat aquest assumpte. “ Ho sento si s’ ha sentit desvalorat, però a la vida es guanya i es perd. Si realment li han de donar 20 milions d’ euros, els hi donaré jo en mà” va afegir Alessandro Proto.

Nosaltres creiem que està molt bé que no li hagin deixat fer la pel·lícula, no només perquè no sigui bon actor, sinó perquè els futbolistes estan arribant massa lluny. No ho diem per Cristiano, sinó per tots els futbolistes en general. Com diu Alessandro Proto, no són els reis del món. També el que no trobem gaire just és que li paguin 20 milions per fer la pel·lícula. En definitiva, això és el que pensem d’aquest tema.


Font de la notícia: lainformacion.com
Foto: lainformacion.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada