Ingredients:
- 5 ous
- 250 g d’ametlles moltes
- Una pell de llimona ratllada
- Una culleradeta de canyella
- Sucre glaç (per decorar)
http://www.misthermorecetas.com/2014/07/25/tarta-de-santiago/ |
Primer de tot posem en un bol les ametlles moltes i el sucre, i ho barregem.
Seguidament, afegim els ous un a un mentre es bat la barreja anterior, fins a obtenir una massa de textura fina.
Afegim la llimona ratllada a la mescla.
A continuació cobrim amb oli o mantega un motlle rodó i ho empolvorem amb farina (perquè no s’enganxi el pastís).
Omplim el motlle amb una barreja i l’enfornem a 180ºC fins que es cogui i estigui lleugerament daurat, aproximadament uns 30 minuts.
Quan estigui cuit ho deixem a la nevera.
Decoració:
Col·loquem sobre el pastís la plantilla de la “creu de Sant Jaume” (la podeu trobar a internet i imprimir-la). L’enfarinem amb sucre glaç i retirem la plantilla amb precaució, de
manera que quedi la silueta de la creu.
És molt fàcil de preparar i us animem a que la proveu de cuinar a casa.
Redactores: Gemma, Alexandra, Mercè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada