dimarts, 10 de març del 2015

Jornada portes obertes

Dimarts passat va ser la Jornada de Portes obertes.

En què consisteix? Abans de les inscripcions pel proper curs, l'institut obre les portes als pares i els futurs alumnes per mostrar les instal·lacions i el funcionament del centre. Pares i fills són guiats per l'alumnat de l'institut.
Al finalitzar les classes, diversos alumnes i el professorat es van quedar a preparar l'esdeveniment. En primer lloc, es van dividir les aules per mostrar els diferents departaments (llengües, tecnologia, llengües estrangeres, etc.) i es mostraven treballs i exposicions fetes per l'alumnat de cada matèria.
Tot va començar a dos quarts de cinc on el director va explicar com serà el nou edifici de l'institut. A continuació l'equip directiu va mostrar el funcionament del lloc web i totes les seves opcions per les famílies.
Al llarg del recorregut, els visitants podien ser guiats per part de l'alumnat que es va oferir voluntari per proporcionar informació i resoldre dubtes. Diversos pares van mostrar interès per les noves instal·lacions mentre que els futurs alumnes preguntaren per la distribució de les classes i les aules.
Properament publicarem alguna fotografia d'aquell dia.

                                       Nicoleta Mendeleac, Claudia De La Guerra i Júlia Blanes.  
                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada