diumenge, 24 de gener del 2016

Felip VI es nega a rebre Forcadell

La investidura in extremis de Carles Puigdemont va agafar l’estat espanyol a contrapeu, però passada l’estupefacció inicial els poders estatals van mostrar que no pensen donar treva al nou president de la Generalitat.

A través d'un comunicat enviat al Parlament, la Zarzuela demana a Forcadell que traslladi per escrit i no personalment la comunicació oficial que Puigdemont és el nou president. El comunicat feia: "Amb la finalitat de complir els tràmits establerts a la Constitució i a l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, agrairé que la comunicació oficial de la presidenta del Parlament de Catalunya al Rei es faci per escrit, a través del cap de la casa", signat pel secretari general de la casa, Domingo Martínez Palomo.

El rei es nega a rebre Carme Forcadell a la casa reial, on ella mateixa anava a comunicar-li el nom del nou president de la Generalitat de Catalunya. A la Zarzuela, a mig matí, van manifestar que la investidura del nou president de la Generalitat es fes per correu electrònic.

Nosaltres estem convençuts que tot plegat ha passat  perquè l’Estat Espanyol no dóna ni donarà suport al procés cap a la independència de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada