divendres, 13 de febrer del 2015

RESSENYA BIBLIOGRÀFICA!


DE BESSONES VESTIDES DE BLAU DE MARY HIGGINS CLARK

Bessones vestides de blau és un llibre per lectors ja avesats. Consta de 409 pàgines dividides en 109 capítols.

Aquest llibre és perfecte per la gent que li agrada els llibres de misteri. Tracta de dues bessones vestides de blau que acaben de fer tres anys i són segrestades per un grup de persones. Els segrestadors donaran unes indicacions per tornar a les bessones i poder rebre una gran quantitat de diners, però tot es complicarà.

Personalment, el llibre m’ha agradat molt. Jo recomanaria el llibre a la gent que li agrada molt llegir, però a la gent que no li acabi d’agradar  la lectura no li recomanaria ja que és una mica complicat d’entendre.

L’autora és Mary Higgins Clark. És una escriptora de novel·les de misteri nord-americana. Cadascuna de les seves 42 novel·les s’ha convertit en un èxit de vendes als Estats Units i en diversos països europeus i continuen a la venda. La seva primera obra On són els nens? ha estat reimpresa fins a setanta-cinc ocasions. Clark va començar a escriure de molt jove. La seva primera novel·la, un relat fictici de George Washington, no va ser un èxit de vendes pel que va decidir dedicar-se al gènere de les novel·les de misteri i suspens. Amb aquestes obres sí que va aconseguir la popularitat: el 2008 els seus llibres havien venut més de vuitanta-cinc milions de còpies només als Estats Units.
 

Pol Bruguera, 2n d’ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada